2 Comments

 1. Julie
  maj 31, 2020 @ 8:05 pm

  Hold da op, hvor ser – især – Plaza de España fantastisk ud! Men helt generelt, er det da en by, jeg slet ikke har set eller hørt nok om!
  Hvor boede du? Hvordan er deres standarder? Jeg benytter mig altid af https://comwell.com/moede-og-konference som jeg synes er super godt! Men er altid i tvivl om sådan noget, når jeg booker i andre lande.
  Glæder mig til at høre fra dig! Og glæder mig endnu mere, til der bliver åbnet op igen – så jeg kan tage derned!

  Reply

  • spanienbloggen
   maj 31, 2020 @ 9:27 pm

   Hej Julie

   Ja, Sevilla er helt fantastisk, så jeg kan klart anbefale dig at rejse dertil 🙂
   Jeg har både boet på Doña María Hotel, som ligger tæt på katedralen, og som er nævnt i guiden samt i en lejlighed i det fantastiske gamle sigøjnerkvarter, Triana. Ferielejligheden og kvarteret kan du læse mere om her
   https://spanienbloggen.dk/oplev-sevilla-som-en-lokal/

   Glæder mig også meget til det igen bliver muligt at rejse til Spanien 🙂

   God aften til dig 🙂

   De bedste hilsner

   Hanne

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *