Skip to content
Menu
Spain by Hanne
Links
Search
Rejsemål
Andalusien
Almeria
Bubion
Capileira
El Gastor
Estepona
Granada
Jerez de la Frontera
Málaga
Marbella
Melegís
Nerja
Setenil de las Bodegas
Sevilla
Aragonien
Zaragoza
Asturien
Aviles
Cangas de Onis
Cudillero
Gijon
Lastres
Llanes
Oviedo
Picos de Europa
Sostres
Balearerne
Mallorca
Alcúdia
Valldemossa
Binissalem
Palma de Mallorca
Ses Salines
Menorca
Mahon
Ciutadella
Baskerlandet
Bilbao
Castilla-La Mancha
Cuenca
Toledo
Castilla y León
Navaluenga
Catalonien
Barcelona
Blanes
Cadaques
Figueres
Girona
Tossa de Mar
De Kanariske Øer
Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
La Rioja
Madrid
Valencia
Alicante
Riola
Torrevieja
Valencia by
Murcia
Tips til rejsen
Hoteller
Insidertips til Spanien
Kultur & design
Mad & Drikke
Madguider
Opskrifter
Om
Samarbejde
Kontakt
Close Menu
Mad & Drikke
Veganske og vegetarrestauranter i Barcelona: Her er 4 favoritter
Kogebog går om bord i den spanske tapaskultur
Opskrift på Pinchos Morunos: Mauriske spyd med lammekød
Opskrift på klassisk spansk gazpacho
Guide til Cuenca i Castilla La-Mancha: Hængende huse, spektakulære udsigter og gourmetmad
Opskrift på Churros
Barcelonas bedste tapasbarer
5 spanske retter til påskebordet
Kogebog er dedikeret til spanske oliventræer og nyfortolkninger af middelhavskøkkenet
Opskrift: Små kugler af gedeost rullet i krydderier