Skip to content

Handels- & abonnementsbetingelser

 

Produkter og tjenester udbydes af

Hanne Olsen / Spain by Hanne 
Vendsysselvej 25. 2.th
2720 Vanløse

CVR: 26 32 55 60

Kontakt

Email: hello@spainbyhanne.dk
Tlf: 50 72 36 86

Betaling og levering 

Du kan betale med Dankort, VisaDankort eller Mastercard. Alle oplyste priser er inklusiv 25% dansk moms.

Du modtager straks efter købet en faktura pr e-mail til den opgivne e-mail adresse.

Vi gemmer aldrig oplysninger om kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre fra dine kreditkort.

Rettigheder og brug af produkter

Køb af online og digitale produkter som fx e-bøger, kurser, webinarer og andre online produkter hos Spain by Hanne er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Køb af et onlineprodukt inkluderer én (1) licens pr. købt produkt.

Alle rettigheder til online produkter som fx e-bøger, webinarer, online kurser, foredrag, videoer, fotos, tekster, m.v. tilhører Spain by Hanne.

Alle online og digitale produkter er udelukkende beregnet til privat brug og må kun benyttes internt i jeres husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt brug er ikke tilladt. Det er ikke tilladt at dele eller videregive indholdet til andre, hverken gratis eller mod betaling uden forudgående skriftlig aftale med Spain by Hanne. Det er heller ikke tilladt at anvende materialet til undervisning uden forudgående tilladelse. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives til tredje part.

Indholdet i de digitale produkter er beskyttet af lov om ophavsret. Tekst, foto, videoer, grafik, kort og andet materiale stilles til rådighed for visning og læsning, men må ikke publiceres, deles, kopieres, udlånes eller offentliggøres på nogen som helst måde.

Hvis du ønsker at citere fra det købte materiale, skal dette ske på korrekt akademisk vis.

Abonnementsaftaler

For abonnements aftaler gælder det, at abonnementsprisen, der er oplyst på den enkelte produktside, automatisk bliver trukket ved hver ny abonnements periodes begyndelse.

Hver abonnements periode betales forud.

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet, og du modtager en faktura pr. e-mail ved hver fornyelse.

Opdatering af betalingsinformation

Ønsker du at opdatere/ forny informationen om dit betalingskort, som abonnementet trækkes på, kan du gøre det via det link, der står i hver faktura, hvor du kan opdatere dine informationer.

Opsigelse af abonnement

Du kan når som helst opsige dit abonnement. Der er ingen bindingsperiode.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Du kan også opsige dit abonnement ved at skrive til hello@spinbyhanne.dk. Du skal blot opsige dit abonnement senest fem (5) hverdage før din næste abonnementsbetaling. 

Opsigelsen er øjeblikkelig. Efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere beløb for abonnementet. Allerede udsendte fakturaer skal dog fortsat betales.

Hvis du har et abonnement, som du har online adgang til, vil du stadig have adgang til materialet, så længe dit abonnement fortsat er aktivt.

Bortfald af fortrydelsesret ved køb af digitale produkter og abonnementer

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder imidlertid ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart de købte produkter er taget i brug.

Digitale produkter betragtes som taget i brug, når betalingen er gennemført, og du har modtaget din faktura og dermed fået adgang til det pågældende produkt. Der er dog fortsat to års reklamationsret som beskrevet i købeloven.

Ved køb af et abonnement giver du samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder, at fortrydelsesretten bortfalder så snart betalingen er godkendt og abonnementet dermed er taget i brug.

Tilmelding til arrangementer 

Ved tilmelding til begivenheder som online webinarer, events m.v., er tilmeldingen bindende, og der ydes ikke refundering ved framelding.

Ved køb af billetter til fysiske foredrag, kan refundering af billetter kun ske indtil 15 dage inden datoen for afholdelse af arrangementer. Dog vil der blive fratrukket et administrationsgebyr på 50% af prisen på billetten.

Ved framelding mindre end 15 dage før arrangementet, ydes der ikke refundering. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden deltager. Send os gerne information om, hvem der overtager din plads pr. mail på hello@spainbyhanne.dk

Aflysning af arrangementer

Vi forbeholder os ret til at aflyse webinarer, foredrag, events eller lignende arrangementer i tilfælde af sygdom eller andre uforudsete hændelser.

I tilfælde af aflysning vil det være muligt at få pengene retur eller alternativt at få ombyttet jeres billet til et tilsvarende arrangement.

Cookies

Læs også Cookie- og privatlivspolitik.