Skip to content

Spørgsmål & svar

Hvad får jeg som medlem?

Club Spain by Hanne er en online medlemsklub med fokus på rejseoplevelser i Spanien. Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi inspirerer hinanden til at få de bedste – og anderledes oplevelser i Spanien.

Som medlem af Club Spain by Hanne får du:

  • Nyt rejsewebinar hver måned med fokus på konkret by, et område eller en region. Temaet kan også være spansk mad, vin, kultur, kunst eller traditioner, som bringer os tættere på de lokale og deres livsstil. 
  • Fri adgang til tidligere afholdte rejsewebinarer
  • Adgang til medlemsrabatter, som du kan benytte i både Danmark og på ferien i Spanien
  • Adgang til et lukket fællesskab på Facebook, hvor du kan dele tips og inspiration med andre medlemmer. Du får også mulighed for at kommunikere med Hanne og stille spørgsmål.
  • Har du et årligt medlemskab får du også 2 x 30 minutters gratis rejserådgivning om året af Hanne , som du kan benytte, når du skal planlægge din ferie i Spanien.

Hvordan benytter jeg medlemsrabatterne?

På medlemssiderne (hvor du skal være logget ind) finder du en oversigt med beskrivelse af alle rabataftalerne, og hvordan du kan benytte dem. Ved hver rabataftale finder du også rabatkoden, som du skal bruge, når du shopper hos samarbejdspartneren.

Kan jeg være medlem, hvis jeg bor i Spanien eller i et andet land?

Ja, du kan både se rejsewebinarer og benytte medlemstilbuddene, uanset hvor i verden du befinder dig. Vær dog opmærksom på, at nogle af medlemsrabatterne gælder i shops i Danmark, hvor det ikke kan betale sig for dig at få sendt varer til fx Spanien. Til gengæld kan du have glæde af dem, hvis du skal købe en gave til en, der bor i Danmark. Medlemsrabatterne i Spanien kan du også benytte.

Stiger prisen på mit medlemskab, når medlemsprisen stiger for nye medlemmer?

Nej! Så længe du er medlem af Club Spain by Hanne er medlemsprisen den samme om måneden/året lige så længe, du er medlem. Prisen stiger altså ikke for dig, som allerede er medlem. Melder du dig ud, skal du dog betale den gældende medlemspris, hvis du melder dig ind igen.  

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab? 

Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige medlemskabet, når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Du kan dog ikke få tilbagebetalt en del af din medlemspris, hvis fx dit års-medlemskab udløber i november, og du melder dig ud i april.

Du skal også være opmærksom på, at hvis du melder dig ud for igen at melde dig ind i Club Spain by Hanne på et senere tidspunkt, så bliver din medlemspris den, der er aktuel ved genindmeldelsen. Du får altså ikke din tidligere medlemspris igen, hvis prisen i Club Spain by Hanne er steget i mellemtiden. 

Du opsiger medlemskabet via linket i den faktura, du modtager ved betaling.