Skip to content

Oplev Spanien og kulturen på nye måder

Club Spain by Hanne er et rejseunivers for dig, der vil have anderledes inspiration til rejser i Spanien, hvor du både får ud- og indsigt og kommer tættere på den spanske kultur. 

På månedlige online foredrag får du rejsetips til et lokalt, hipt kvarter, en overset by, region eller en rundrejse i Spanien, som du ikke kan læse om her på siderne. Vi går også i dybden i et konkret tema som fx spansk mad, vin eller kunst eller tegner et dybere portræt af et kvarter, en by eller en region. Foredragene har fokus på alternative rejsemåder og steder, væk fra de gængse turistruter, som bidrager positivt til lokalmiljøet og dig som rejsende. 

Club Spain by Hannes hensigt er at give dig tankevækkende og informerende ferieinspiration samt at bygge bro mellem dansk og spansk kultur.

DET FÅR DU I CLUB SPAIN BY HANNE

Hver måned får du adgang til et nyt online rejseforedrag om Spanien. Har du ikke mulighed for at se med live, så kan du efterfølgende se videoen. Du har også fri adgang til det voksende bibliotek med rejseinspiration, som du kan se, når det passer dig.  

Som abonnent får du eksklusive medlemsrabatter på oplevelser i Spanien og spanske produkter, som du kan shoppe i Danmark. Det giver plads i dit budget til et par ekstra gode glas cava flere oplevelser i Spanien. 

Du får også adgang til et lukket netværk på Facebook, kun for medlemmer, hvor du også kan søge og dele utraditionelle tips til Spanien. 

Vælger du et årligt abonnement får du 2 x 30 minutters gratis, personlig rejserådgivning om året. Den kan du benytte, hvis du har brug for sparring til planlægning af din ferie i Spanien.

Der er ingen binding på medlemskabet, og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

FÅ ADGANG TIL CLUB SPAIN BY HANNE

 

Prøv gratis i 7 dage

… om få minutter kan du være i gang med dit første video med nyeste rejseinspiration til Spanien.

ÅRLIGT ABONNEMENT

549 kr.

Pr. år

                  BEDSTE PRIS                   

· 45,75 kr. pr. md

· 2 x 30 minutters gratis rejserådgivning pr. år

· Nyt online rejseforedrag hver måned

· Ubegrænset adgang til afholdte rejseforedrag med det samme

· Adgang til medlemsrabatter med det samme

· Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

INGEN BINDING

Prøv gratis i 7 dage

MÅNEDLIGT ABONNEMENT

69 kr.

Pr. måned

                  BEDSTE PRIS                   

· Nyt online rejseforedrag hver måned

· Ubegrænset adgang til afholdte rejseforedrag med det samme

· Adgang til medlemsrabatter med det samme

· Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

· 2 x 30 minutters gratis rejserådgivning efter 12 mdr. meldemskab

· 2 x 30 minutters gratis rejserådgivning per år

INGEN BINDING

Prøv gratis i 7 dage

Allerede medlem? Log ind

NÆSTE REJSEFOREDRAG

Kvarteret i Barcelona du skal besøge før alle de andre - Club Spain by Hanne

TIRSDAG 24. MAJ 2022 KL. 19.30

Kvarteret i Barcelona, du skal opleve før alle de andre 

Vidste du, at du kan opleve et Gaudí-værk i Barcelona, uden at skulle stå i kø? Og at du kan få traditionel, catalansk landsbystemning, når du går gennem gader med masser af historie, århundrede gamle butikker og charmerende pladser? Blot 20 minutters metrotur fra Barcelonas pulserende centrum, finder du Sant Andreu, der er et af Barcelonas hovedkvarterer, som kun meget få turister – endnu – har fået øje på.

I kvarteret, der engang var en selvstændig landsby, kan du få en pause fra Barcelonas hektiske storbypuls og gå på modernistabar med de lokale, opleve kunst i en gammel bomuldsfabrik, se smukke kirker, slappe af i grønne parker og nyde landsbystemningen i smalle sidegader med appelsintræer og fine gamle husfacader.

På foredraget får du et portræt af Sant Andreu samt tips til de bedste oplevelser i kvarteret.

MEDLEMSRABATTER

Få gode medlemsrabatter i Club Spain by Hanne

Få eksklusive rabatter i Club Spain by Hanne

Som medlem af Club Spain by Hanne har du adgang til særlige rabataftaler, der alle relaterer til Spanien og/eller rejser. Samarbejdspartnerne er håndplukkede med stor omhu, så du får rabatter, du ikke kan få alle andre steder. Nedenunder får du et smugkig til rabataftalerne. 
Du skal være logget ind i medlemsklubben for at få rabatkoderne.

RABATAFTALER

Få medlemsrabat hos Laudrup Vin i Club Spain by Hanne

Laudrup Vin & Gastronomi

Forkæl ganen med gode vine og gourmetprodukter fra Spanien og resten af verden. Laudrup Vin har en særlig passion for det originale og et stigende fokus på økologi og biodynamik. 

20% MEDLEMSRABAT

Få medlemsrabat på luksus togrejse i Mauernes fodspor hos Silver Tray som medlem af Club Spain by Hanne

Silver Tray

Rejs i tog på første klasse og oplev Mauernes rige. Den 14 dage lange, episke rejse bringer dig fra Sevilla, Cordoba og Tarifa til Tanger, Casablanca og Marrakesh. Du rejser til to lande på to forskellige kontinenter, der er uløseligt forbundet af en fælles, 1400 år gammel historie. Du rejser på egen hånd, men har hele tiden personlige insider guider og service i hver by. 

5% MEDLEMSRABAT

Få medlemsrabat hos Chorines Tapas i Club Spain by Hanne

Chorines Tapas

Få leveret gourmettapas til din  fødselsdag, konfirmation, reception eller en hyggelig aften med vennerne, hvis du bor på Sjælland. Du kan også kombinere dine tapas med paella. 

15% MEDLEMSRABAT

Få medlemsrabat på spanske delikatesser hos La Cantina Maria som medlem af Club Spain by Hanne.La Cantina Maria

Serrano- og sortfodsskinker, fåre-, gede- og komælksoste fra flere spanske regioner, pølser, fiskekonserves, krydderier og turron. La Cantina Maria er et slaraffenland af spanske specialiteter af høj kvalitet fra nøje udvalgte leverandørerne.

10% MEDLEMSRABAT

Få medlemsrabat hos Olivenshoppen i Club Spain by Hanne

Olivenshoppen

I Olivenshoppen finder du det allerbedste fra oliventræet fra økologisk olivenolie og krydderolie til kaviar, chokolade og te med oliven. Shop også hudplejeprodukter med olivenolie.

15% MEDLEMSRABAT

Få rabat på spanskkursus online og i Barcelona og Valencia som medlem af Club Spain by Hanne

Language Surfing

Lær spansk på en sjov og kreativ måde i Spanien eller online på alle niveauer. Language Surfing er en anderledes sprogskole, hvor undervisningen foregår på gaderne i smukke Barcelona og Valencia. Glem alt om kedelige klasselokaler. Du kan få skræddersyet spanskundervisning alene eller i små grupper med venner eller familie.  

15% MEDLEMSRABAT

 Som medlem af Club Spain by Hanne får du rabat på billeje i Spanien hos Autoaurope.Auto Europe

Skal du på roadtrip eller vil du bare nyde friheden af at have en bil, så du kan køre på opdagelse gennem det spanske landskab? Lej en bil til ferien i Spanien – og resten af verden – hos Auto Europe, som er en af verdens største bilformidlere.

5-20% MEDLEMSRABAT

Få medlemsrabat hos Nordisk Korthandel /Scanmap.dk som medlem af Club Spain by Hanne.

Nordisk Korthandel

Hvis du i disse digitale tider længes efter fysiske rejsekort, så kan Nordisk Korthandel opfylde dine retrodrømme. Nordisk Korthandel er en specialforretning med kort, rejseguider og rejsebøger til hele verden – også Spanien. Shop rejseguider til spanske storbyer, øer og regioner, kort over vandrerruter, Michelin-kort, vægkort og meget mere.

10% MEDLEMSRABAT

Få rabat på det bæredygtige boutique hotel Hostal Grau i Barcelona som medlem af Club Spain by HanneHostal Grau

Overnat på bæredygtigt boutique hotel i Barcelonas centrum. Hostal Grau tilbyder lyse og rummelige værelser og lejligheder, indrettede med økologiske og genbrugsmaterialer. Hotellet har en vertikal have, og du har nem adgang til Barcelonas fedeste kvarterer.  

8% MEDLEMSRABAT + OPGRADERING + SÆRLIG VELKOMSTPAKKE

Få rabat på overnatning på El Hotelito ved Avila i Club Spain by Hanne

El Hotelito

Det lille charmerende dansk/spanske hotel ligger i Navaluenga, med Gredos-bjergene som bagtæppe, udenfor Madrid. Her kan du lade op, omgivet af natur og uforfalsket spansk landsbystemning. De smukke naturomgivelser er ideelle til bl.a. vandre- og cykelture, sejlads og golf. 

10% MEDLEMSRABAT + MORGENMAD + 1 FL. CAVA + SEN UDTJEKNING

DET SIGER MEDLEMMERNE

FOREDRAG FRA REJSEBIBLIOTEKET

Buenavista A

Smag på Murcia

Gadekunst i Madrid - Club spain by HanneGadekunst i Madrid: Malasaña og Lavapiés

Rejs Spanien rundt med tog - webinar i Club Spain by HanneRejs Spanien rundt med tog